De mooiste geweien en hoorns
Uitstekende service
Snelle levering
Veilig en gemakkelijk bestellen
14 dagen bedenktijd

Over Gewei.nl

Over Gewei.nl

Gewei.nl is dé online aanbieder van geweien en hoorns biedt consumenten een ruim assortiment aan stukken uit de verschillende delen van de wereld. Veel is afkomstig uit oude jachtverzamelingen.   

Al een ruime tijd is Gewei.nl een betrouwbare leverancier voor consumenten en handel. Gewei.nl beschikt over een klein maar gespecialiseerd team om u het beste van dienst te kunnen zijn. Door de goede afspraken die Gewei.nl heeft met haar leveranciers en preparateurs kunnen de decoratie- en verzamelobjecten  tegen een scherpe prijs worden aangeboden.

Bedrijfsgegevens

Gewei.nl
KvK-nummer: 17171940
BTW-nummer: NL0431.09.998.B01

Grotestraat 32
5836 AG Sambeek
Nederland
(Alleen op afspraak!)

Gebruik fotomateriaal

Bij gelegenheid maken wij gebruik van fotomateriaal waarvan wij in overtuiging zijn dat het geplaatst is in het publieke domein. Soms is het niet mogelijk dit te verifiëren of een mogelijke auteur te achterhalen. In het geval u rechten claimt op hetgeen wat wij voor publicatie hebben gebruikt, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Usage of photomaterial

Occasionally, we use photomaterial of which we are convinced that it has been placed in the public domain. Sometimes it's not possible to verify that photomaterials are indeed in the public domain or to find a potential author. In case you are claiming rights upon what we have used for publication, please contact us.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »