De mooiste geweien en hoorns
Uitstekende service
Snelle levering
Veilig en gemakkelijk bestellen
14 dagen bedenktijd

Jouw account

Een persoonlijk account bij Gewei.nl

Als je een bestelling bij ons plaatst wordt er voor je automatisch een account gemaakt. Met een account kan je gemakkelijk en snel jouw bestellingen bekijken en gegevens beheren. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan kan je hier een account aanmaken.


Jouw persoonlijke gegevens

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en gaan daarom ook extra zorgvuldig met jouw gegevens om. Tijdens het bestellen van artikelen wordt er een beveiligde verbinding in gang gezet, deze verbinding kunt u herkennen aan het slotje en aan HTTPS in de adresbalk.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?
Ben je recent verhuisd, heb je een nieuw telefoonnummer of heb je bepaalde andere persoonlijke gegevens die je graag wilt bijwerken? Dan kan je deze wijzigen nadat je ingelogd bent op jouw persoonlijk account. Deze gegevens kan je terug vinden op de pagina "Account gegevens". Nadat je de gewenste aanpassingen gedaan hebt klik je op "Opslaan" en de gegevens worden bijgewerkt.

Hoe kan ik een account aanmaken?
Om een account te maken ga je naar de volgende pagina: Account aanmaken, vult daar zo volledig en correct mogelijk jouw gegevens in en klikt vervolgens op de knop "aanmelden". Je hebt dan direct toegang tot jouw persoonlijke account.

Waar kan ik mijn afleveradres wijzigen?
Om jouw afleveradres te wijzigen dien je in te loggen op jouw persoonlijk account. Nadat je ingelogd bent ga je naar "Account gegevens", onder aan de pagina kan je jouw afleveradres aanpassen. Zijn de gegevens aangepast? dan klik je op "Opslaan" om deze door te voeren.

Gewei.nl respecteert de privacy van alle gebruikers wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens enkel en alleen om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Meer over privacy kan je lezen op privacy statement.


De bestelstatus

Wanneer je een bestelling bij ons geplaatst hebt, kan je gemakkelijk de status van jouw bestelling volgen. Bij het veranderen van de status krijg je ook altijd per e-mail een melding. Zo weet je precies in welk stadium jouw bestelling zich bevindt. Naast de status meldingen die je van ons ontvangt is er ook de mogelijkheid om zelf de status van jouw bestelling te bekijken. Deze status kan je bekijken in jouw persoonlijk account. Op de pagina "Order-/bestelstatus" kan je direct zien wat de huidige status is van jouw bestelling.


Het factuuroverzicht

Als je inlogt op jouw persoonlijk account kom je op het overzicht van alle bestellingen die door jou zijn gedaan. Als je meer wilt weten over een bestelling die je hebt geplaatst bij ons dan kan je het gewenste ordernummer aanklikken.


Uw wachtwoord

Als je voor de eerste keer een bestelling bij ons hebt geplaatst, dan krijg je van ons automatisch inloggegevens voor jouw persoonlijk account toegestuurd. Met deze gegevens kan je in het vervolg makkelijker en sneller, bestellingen terugzoeken en plaatsen.

Tips voor een sterk wachtwoord
Deze tips kan je gebruiken bij het bedenken van een goed en sterk wachtwoord.
• Gebruik voor elke website een uniek wachtwoord;
• Gebruik een wachtwoord van minimaal 8 tekens;
• Een sterk wachtwoord bevat hoofdletters, kleine letters, cijfers, en speciale tekens;
• Wijzig jouw wachtwoord regelmatig;
• Gebruik geen voor de hand liggend wachtwoord, zoals een naam of geboortedatum.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »