De mooiste geweien en hoorns
Uitstekende service
Snelle levering
Veilig en gemakkelijk bestellen
14 dagen bedenktijd

Bezorgen en afhalen

Bezorging van jouw artikel(en)

Als je een bestelling bij ons hebt geplaatst gaan wij direct voor jou aan de slag. De door jou bestelde producten zullen verzameld en verzendklaar gemaakt worden. Voordat het pakket verzonden wordt zal deze eerst gecontroleerd worden op de juiste producten. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je altijd de door jouw gewenste producten zult ontvangen.


De levertijd

Wij streven ernaar om jouw bestellingen binnen 1 á 2 werkdagen te leveren. Nadat jouw bestelling is betaald, gecontroleerd en is goedgekeurd wordt deze direct verzonden. Je krijgt dan een traceercode waarmee je jouw pakket kunt volgen. Bij elk artikel is tevens de verwachte levertijd terug te vinden.

Wat is een traceercode?
Als de bestelling te groot is voor de brievenbus wordt deze als pakket verzonden. Wanneer jouw pakket aangemeld is bij PostNL dan wordt er een traceercode naar jouw e-mailadres verstuurd. Je kunt met de traceercode de bestelling volgen, zo kan je precies zien waar jouw pakket zich bevindt in het bezorgtraject.


Verzendkosten

Om de door jou bestelde producten zo snel mogelijk te kunnen leveren werken wij samen met PostNL. Wil je jouw bestelling graag laten versturen? Dit komt voor een binnenlandse standaard verzending op een bijdrage van € 7,25 per pakket. Naar België komt dit op Euro 10,75 (verzekerd tot Euro 500)

Indien de bestelde producten door die brievenbus passen dan zal de maximum bijdrage van € 4,75 binnen Nederland gehanteerd worden.

Waarom geen gratis verzending?
Dit is vrij eenvoudig. Om pakketten te versturen worden er kosten gemaakt. Het merendeel van de webwinkels die gratis verzending aanbieden rekenen de verzendkosten door middels een opslag op de verkoopprijs van de producten.

Dit vinden wij oneerlijk. Hierdoor worden namelijk de klanten die meerdere producten bestellen gestraft, ze betalen immers bij elk product de opslag aan verzendkosten. Webwinkels die geen verzendkosten berekenen verdienen dus extra op het zogenoemde "gratis verzenden"!

Wij houden de kosten graag transparant.


International shipping Europe (buitenlandse levering)

Not living in The Netherlands? Depending upon the size, we deliver to most countries in Europe. You can select your county at the checkout. For delivery to other counties please contact us.

When you place an order we will gather the products for you and deliver them directly to your home or office.

Countries  Delivery fee Estimated delivery time
Austria  €    15,15 2 - 3 days
Belgium  €    11,60 2 - 3 days
Bulgaria  €    30,85 4 - 7 days
Czech Republic  €    19,98 3 - 5 days
Denmark  €    17,25 3 - 4 days
Estonia  €    30,85 4 - 6 days
Finland  €    22,10 2 - 4 days
France  €    16,91 2 - 3 days
Germany  €    11,25 2 - 3 days
Greece  €    30,85 3 - 6 days
Hungary  €    23,50 3 - 5 days
Ireland  €    22,10 2 - 3 days
Italy  €    17,85 3 - 5 days
Latvia  €    30,85 3 - 6 days
Lithuania  €    30,85 4 - 6 days
Luxembourg  €    14,25 4 - 6 days
Monaco  €    18,50 2 - 3 days
Poland  €    23,50 2 - 5 days
Portugal  €    21,25 3 - 5 days
Romania  €    30,85 4 - 7 days
Slovakia  €    19,98 3 - 5 days
Slovenia  €    23,90 3 - 5 days
Spain  €    19,40 3 - 5 days
Sweden  €    23,60 2 - 3 days
The Netherlands  €      7,95 1 - 2 days

 

The delivery time mentioned above is an estimated time. Please keep in mind that delivery could take a bit longer due to:

  • Local holidays
  • Customs handling in the country of arrival
  • Strikes or other special events in the country of destination

Vertraagde levering

Gewei.nl streeft er naar om jouw bestelling binnen 1 á 2 werkdagen te leveren. Helaas kan het soms voorkomen dan een bestelling vertraging oploopt. Als de status van jouw bestelling staat op "verzonden" dan kan je het beste nog enkele werkdagen wachten. Mocht vertraging zich voordoen dan zullen wij ons best doen om dit aan je melden. Als jouw bestelling vertraging heeft opgelopen en je nog geen bericht hierover gehad dan kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »